Agenda

Meditatieavonden in Utrecht (2016)

 nieuwe serie
 
1st: 17  mei  (de meditatie avond van 24 mei is verzet naar deze datum)
Bijdrage:
€ 8,- per persoon (jongeren 20-40jr)
€ 10,- per persoon (boven 40jr)
 
 
** Inloop: 19.00-19.30  en Einde: 22.00-22.30
**locatie: Johannes de Bekastraat 10 in Utrecht
**Je kan het bedrag overmaken via de bank: te name van C.Y. Zhou, IBAN: NL30 RABO 0395183723
     met bijschrift: meditatie-avond, met de datum van de avond, je naam (voornaam en achternaam)
**of contant betalen bij aanvang van de meditatie-avond, graag met gepaste geld betalen
 

Aanmelden kan alleen via email en is vereist vanwege de beperkte plaatsen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
met de gegevens van: je voornaam en achternaam, data en je telefoon nummer, met vermelding of je ouder bent dan 40 jr of jonger.

Voor vragen ook graag naar dit emailadres sturen. Telefonisch ben ik bereikbaar op 06-41278429.

Neem een deken mee, het is wel handig als je af en toe moet gaan zitten of liggen. Wij hebben op de locatie meditatie kussens en matjes.

Als je zelf graag eigen meditatiekussens of matjes mee wilt nemen, mag ook.

De meditatie-avonden worden meestal gehouden op dinsdag  in de oneven weken, een keer per maand. Elke avond doen wij twee dynamische/actieve meditaties van Osho.
Zie website onder actieve meditaties voor uitleg van de meditaties. Meestal is de eerste meditatie meer actief zoals kundalini meditatie of chakra breathing.
De tweede meditatie is dan wat rustiger zoals nadabrahma of no-mind. Tussen de twee meditaties is er ook een pause van 10-15 min voor kopje thee.
Aan het eind van de avond is er ook een sharing. Na de sharing is er de mogelijkeheid om na te kletsen en een kopje thee te drinken. We hanteren een
wat lagere prijs voor jongeren tussen de 20 en 40 jaar, omdat wij jongeren willen stimuleren mee te doen. Daarnaast hebben jongeren meestal minder te besteden
vandaar een andere prijstelling. Hartelijk welkom bij onze meditatie-avonden in Utrecht.
 
Routebeschrijving Johannes de Bekastraat 10, Utrecht.

Dat is in de Vogelenbuurt.

De ruimte kan als volgt bereikt worden:

Met openbaar vervoer:

Vanaf het Centraal Station Utrecht met bus 1 richting Overvecht. Uitstappen bij de halte Willem van Noortstraat. Even teruglopen en dan linksaf de Johannes de Bekastraat in. Het pand ligt naast de pizzazaak op de hoek.

Je kunt ook lopen vanaf het station (ongeveer 15 - 20 minuten). Je gaat dan via van Hoog Catharijne naar het Vredenburg (waar ook het Muziekcentrum is). Dan neem je de Potterstraat (daar is de Bijenkorf) en bij de Oude Gracht ga je linksaf. Je loopt door tot waar de Singel rechts de Oude Gracht instroomt, daar ga je de ophaalbrug over en dan meteen naar rechts, de Singel volgen. Eerste straat links (Hopakker), dan de tweede rechts naar het Koekoeksplein. Rechtdoor blijven gaan (je steekt de Koekoekstraat over), de Havikstraat in en aan het eind daarvan is de Johannes de Bekastraat. Daar ga je linksaf en vlak voor de Pizzeria is het.

Of je loopt naar de molen in de Adelaarstraat, als je die kent, en loopt dan door naar de Willem van Noortstraat (verlengde van de Adelaarstraat). Op de hoek bij de Pizzeria is de Johannes de Bekastraat. Nummer 10 is meteen naast deze pizzazaak.

Met de auto:

Vanuit Amsterdam:
Op de A2 ter hoogte van Maarsen afslag 6, Utrecht-Noord, nemen. Bij Utrecht aangekomen kom je een aantal rotondes tegen. Je volgt dan de richting Tuindorp/Voordorp (is eigenlijk steeds rechtdoor). Na de spoorwegovergang blijf je de weg (Eykmanlaan) volgen (maakt allerlei bochten). Bij de eerstvolgende rotonde (aan de overkant is een Shell-station) rechtsaf de Kardinaal de Jonghweg op.
(*) Neem vervolgens de eerste weg links die je in mag (Anthonie Mattheuslaan). Deze weg blijven volgen, bij het Willem van Noortplein met de bocht mee naar rechts. Daarna meteen schuin linksaf de Humboldstraat in. De derde straat rechts heet eerst 's Gravesandestraat en gaat dan over in de Johannes de Bekastraat. Aan het eind links - naast de pizzazaak - is de ruimte. Het is betaald parkeren tot 23.00 's avonds. Alleen op zondag is het gratis.
NB: In de wijk rond de Eykmanlaan hoef je niet te betalen.

Vanuit Den Haag, Den Bosch, Nijmegen, Amersfoort, etc.:
Richting Utrecht-Oost. Afslaan bij de afslag Veemarkthallen (afslag 30). Beneden aangekomen links onder de weg door. Alsmaar rechtdoor (Kardinaal de Jonghweg). Bij de eerste en de tweede rotonde rechtdoor. Na de tweede rotonde de vorige beschrijving (vanuit Amsterdam) volgen vanaf (*).

Vanuit Hiversum:
Afslag 31 nemen (ring Utrecht-Noord). Aan het eind linksaf (richting Tuindorp). Weg volgen. Je kruist een spoorwegovergang. Weg volgen, maakt allerlei bochten (Eykmanlaan). Bij de rotonde rechtsaf de Kardinaal de Jonghweg op. Zie verder bij de beschrijving vanuit Amsterdam, vanaf (*).

terug naar boven, of keer terug naar de vorige pagina door dit venster te sluiten

Hebt u deze pagina niet vanuit onze website geopend, klik dan op Home om de overige pagina's van de website te kunnen bekijken.